Autor: Zoran Strika

Novi Sad
25.07.2018.
13:20 > 13:20
Najbolji strelac KK Vojvodina u prošloj sezoni Dejan Janjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa beogradskim Mega Bemaksom.
  • NS

    26.07.2018 16:59
    Ja spadam u onu (većinsku) grupu što je ogorčena na odnos grada prema košarci .Grad koji se oglušio o sve uspehe KK Vojvodine u protekle 2 sezone i ništa od obećanih sredstava ,prostorija sponzora ...Pa jeste Socek čudotvorac al nem čarobni štapić !!!Ako i drugi ,poput Janjića odu tamo gde je sigurna i veća lova ,kako da se očekuje neki uspeh.Ne može se stalno računati na entuzijazam ,ljubav ,motiv!!!
    Jako me zanima kako će Janjić proći u Megi ,da se ne ponovi Napredak .Ne želim mu to ,ali brzo će se pokazati da li je moja strepnja opravdana. Ovo će za njega biti možda i presudna sezona.
    Svu sreću mu želim ,mada bi bio srećniji da je ostao u Voši i da jurišaju na ABA2 !!!
  • Limanac

    26.07.2018 03:40
    Zna se koliko je Janjić značio Voši al sada se nameće pitanje koliko je Voša značila Janjiću .U svim intervjuima i izjavama je naglašavao koliko ima slobode u igri i oni večiti kritičari su zamerali Soceku da mu "preterano dozvoljava".Činjenica je da je tandem Janjić-Socek uvek donosio odlićne rezultate .Želim Janjiću da nastavi sa dobrim partijama ,da se uklopi u sistem i stil igre Mege ,i da sa Milojevićem ostvari dobru saradnju.
    Iz Voše nema nikakvih novosti ,ne zna se da li je još neko otišao ili došao ,verovatno će se više znati u avgustu .Tako je bilo i prošle godine ,kad su počele pripreme i formiranje tima.Voši i Soceku želim da naprave dobru ekipu i da (makar) ponove uspeh iz minule sezone .U Socekove kvalitete ne sumnjam i znam da će izvući maksimum iz ekipe koju bude imao .Ostaje mi samo da se nadam da će grad i pokrajina imati sluha da u ovoj godini jubileja, materijano potpomognu Vošu pa da osvetlamo obraz košarke u gradu i pokrajini ,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna